top of page
  • panagiota k

ΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ MUST!

Από το κλασικό μέχρι το πιο… μοντέρνο! Όποιο στιλ και να εκπροσωπεί το σπίτι σας πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στην επιλογή φωτιστικού που θα το διακοσμήσει.


Ο φωτισμός διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο τόσο την τελική εικόνα ενός δωματίου όσο και για τη δημιουργία θετικής αύρας. Αξίζει λοιπόν να διαλέξετε τα κατάλληλα φωτιστικά που θα αναδείξουν τον εσωτερικό σας χώρο. Για το λόγο παρακάτω θα δείτε ιδιαίτερα και χρηστικά φωτιστικά διαφόρων τύπων που θα πετάξουν τα «σκοτάδια» του κακού design μια και καλή έξω από το σπίτι σας.


Αν θέλετε να ανανεώσετε τη διακόσμηση του εσωτερικού σας χώρου και θέλετα παράλληλα να ενισχύσετε τον φωτισμό του είναι η κατάλληλη ώρα μέσα από την παρακάτω σειρά προτεινόμενων προϊόντων να ρίξετε άπλετο φως στην καλή αισθητική.


Μαύρο κρεμαστό φωτιστικό οροφής


Το φωτιστικό οροφήςείναι πάντα η βασικότερη επιλογή που έχουμε να κάνουμε όσον αφορά το φωτισμό. Αξίζει λοιπόν να ξέρεις ότι όταν έχεις έναν μεγάλο χώρο ένα φωτιστικό οροφής με μόνο μια λάμπα πιθανότατα δεν αρκεί. Αν λοιπόν ψάχνεις φωτιστικό για ένα μεγάλο δωμάτιο τότε το κρεμαστό φωτιστικό οροφής Kimolos είναι ότι πρέπει για εσένα! Είναι 10φωτο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ιδανικό για ένα μεγάλο σαλόνι ή οποιοδήποτε άλλο χώρο.


Χρυσό πορτατίφ




Ένα είδος φωτιστικού που πρέπει να έχεις για να φωτίζεται σωστά το σπίτι σου είναι οι επιτραπέζιες λάμπες. Για παράδειγμα, το πορτατίφ Elmark Liza με τον κομψό του σχεδιασμό και τις μεταλλικές του λεπτομέρειες είναι ότι πρέπει για να δείχνει κάθε τραπέζι του σπιτιού σου, από την τραπεζαρία μέχρι το coffee table, ακριβό και ιδιαίτερο.



Μοντέρνο επιδαπέδιο φωτιστικό


H industrial αισθητική έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τελευταία και πολλοί είναι αυτοί που την επιλέγουν για τη διακόσμηση του σπιτιού τους. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία τότε θα λατρέψεις το επιδαπέδιο φωτιστικό Crust. Διαθέτει ημικυκλικό καπέλο και δυνατότητα περιστροφής για να το προσαρμόσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου!





6 views0 comments

Comments


bottom of page