top of page
  • katerinalmp

Wall Art : 4 ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΠΙΝΑΚΕΣ



Οι πίνακες ζωγραφικής αποτελούν μια εκλεπτυσμένη, αλλά ταυτόχρονα αμφιλεγόμενη αισθητική προσέγγιση για τη διακόσμηση κάθε σπιτιού. Ενώ δίνουν "χαρακτήρα" στον εκάστοτε χώρο και μαρτυρούν πολλά για το γούστο και τον χαρακτήρα των ενοίκων, πολλοί είναι εκείνοι που διστάζουν να τοποθετήσουν έναν διακοσμητικό πίνακα με τον φόβο ότι θα "βαρύνει" η ατμόσφαιρα.


Δείτε στη συνέχεια του άρθρου 4 απλές και προσιτές ιδέες για να βρείτε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στον χώρο σας και ταιριάζει με το υπόλοιπο στυλ.


Πίνακες με φωτογραφίες κάποιας μεγάλης πόλης, όπως για παράδειγμα της Νέας Υόρκης, του Παρισιού ή και του Λονδίνου, από τους πολυσύχναστους δρόμους ή τα σημαντικότερα αξιοθέατα.




Σχέδια με γεωμετρικά σχέδια σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων και μεγεθών, που προσδίδουν ένα χαλαρό και ανέμελο τόνο στην ατμόσφαιρα. Οι μεγαλύτερες επιρροές για αυτή την τάση προέρχονται ξεκάθαρα από την εποχή των '60s.




Επενδύστε σε πίνακες που περιέχουν μέσα ένα από αυτά τα χρώματα, επιλέγοντας το κατάλληλο με βάση την χρωματική παλέτα του υπόλοιπου χώρου. Είναι τόσο κομψά και απαλά χρώματα, που σχεδόν... επιβάλλουν την αρμονία!




Ταιριάζουν ιδανικά στις μεγάλες, ελεύθερες επιφάνειες που δύσκολα διακοσμούνται χωρίς να υπάρχει υπερβολική πληροφορία! Με την προσθήκη ενός τέτοιου πίνακα, μεταμορφώνεται αυτόματα ολόκληρο το σπίτι χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμία άλλη αλλαγή.


3 views0 comments

Comments


bottom of page